La Serreta

 
Casa rural a catalunya, concretament situada al municipi de Gironella (Berguedà).

Antiga masoveria de la propietat de Canellas datada del segle XVIII i situada al principi de la carena, amb una espectacular vista de la qual en podreu gaudir fins i tot mentre us banyeu a la piscina interior climatitzada. La casa recentment reformada disposa de tot l’equipament i comoditats actuals per gaudir del millor entorn rural.

Capacitat: 15 persones
Registre establiment de turisme rural PCC-000933

MÉS DE 20 ANYS FENT AGROTURISME

 

 

La Serreta disposa de sis habitacions dobles i una habitació triple totes amb bany privat.

Les habitacions estan equipades amb matalassos d’alta gama de mides 1,50 x 2,00 m els llits de matrimoni i de 0,90 x 2,00 m els llits individuals de l’habitació triple. A les habitacions i trobareu els llençols, els nòrdics i les mantes.

A cada bany hi trobareu les tovalloles de bany individuals, l’assecador de cabell i amenities.

 

 

A planta de jardí la casa disposa d’una amplia sala d’estar-menjador-cuina, aquesta darrera amb els electrodomèstics i utensilis necessaris (vitroceràmica, nevera, congelador, forn, microones, torradora, cafetera Nexpresso…). Annexa a l’anterior sala hi ha una segona sala amb TV i futbolí on completar la sobretaula…, i no oblideu la piscina interior climatitzada accessible des de la mateixa sala d’estar-menjador-cuina.

A l’exterior de la casa trobareu el porxo amb la barbacoa a un pas de la cuina i a continuació la piscina exterior a la gran zona enjardinada i jocs infantils. Tot servit d’excel·lents vistes panoràmiques.

Per altra banda, amb preu a consultar, us podem oferir servei de càtering o menjar, concertant prèviament a l’estada, els àpats i els menús.
 

 
Al bell mig de la comarca del Berguedà i a principi d’una carena es troba situada la casa de la Serreta, des d’on podreu contemplar en dies nets una gran vista a una de les muntanyes més estimades de la nostra terra: la muntanya de Montserrat.

Si hi veniu a l’hivern podreu veure el glaç i la gelada als camps de conreu i bosc que l’envolten on, a vegades la neu també i fa estada. Si veniu a la primavera veureu el verd dels camps al costat de florida farigola, ginesta i romaní. A l’estiu gaudireu de l’espectacular vista del groc dels camps a punt sega, i a la tardor veureu el marró i el taronja de les carenes pinzellades pel bosc caducifoli.

Tot això ho podeu gaudir des de la vista que ofereix la sala d’estar o la terrassa de fora la casa.
 


Veure la Serreta en un mapa més gran

 

Per arribar a la Serreta la millor opció és mitjançant vehicle propi o de lloguer. Agafant la carretera C-16/E-9 de Manresa al Túnel del Cadí sortir a la sortida número 86 de Gironella Sud i dirigir-se cap a l’interior del poble de GIRONELLA tot passant per la barriada de Cal Bassacs. A l’entrada del poble de Gironella i a mà dreta s’ha d’agafar el trencall que hi ha abans del Bar Arsenal i que porta a la zona esportiva. Travessant el pont del riu i fent una curva cap a la dreta estareu a la recta de les piscines (C/AVINGUDA DELS PAÏSSOS CATALANS) i a la segona cruïlla que us quedarà a l’esquerra l’agafarem fins al final del carrer per posteriorment girar cap a la dreta fins a trovar el cartell que ens indiqui direcció a LA GUÀRDIA després d’una curva molt pronunciada cap a l’esquerra. Una vegada hem agafat la carretera direcció a la Guàrdia i a 1km trobarem a mà esquerra el trencall amb indicador que ens portarà a la casa de la Serreta, també senyalitzada.

 


 
En el moment de realitzar la reserva es facilitarà el nom i el telèfon de contacte de la persona que efectua la reserva. S’haurà de fer una paga i senyal del 25% del total de la reserva i la resta s’abonarà un cop a la casa.

En les estades d’una setmana o més, l’hora d’entrada serà a partir de les 17:00h i la sortida a les 10:00h.

CONDICIONS GENERALS I NORMATIVA DE LLOGUER I ÚS DE LES CASES RURALS: CASAMIRA, EL MOLÍ DE CANELLAS I LA SERRETA

Les següents normes i condicions s’hauran de respectar en tots els seus punts des del moment en que s’efectua la reserva, a l’entrada a la casa, mentre s’esdevé l’estada i fins a la sortida de la casa en qüestió. En cas contrari el propietari de la casa es reserva el dret de cancel·lar d’immediat la reserva o estada a la casa, i la seva conseqüent desocupació immediata, sense retorn d’import monetari sota cap concepte.

1. No està permès l’allotjament a un nombre de persones major a la capacitat màxima de la casa. Caldrà detallar exactament el nombre d’adults, nens i menors de 2 anys que s’allotjaran a la casa durant els dies d’estada acordats, en el moment de formalitzar la reserva.
2. Es disposa de bressols amb la finalitat de pernoctar-hi els menors de 2 anys d’edat. La seva instal·lació tindrà caràcter gratuït.
3. La casa disposa de cuina totalment equipada, llençols i tovalloles de bany. No s’inclouen les tovalloles de piscina.
4. Els consums d’aigua, electricitat i calefacció estan inclosos en el preu total de l’estada, i per tant no és permesa la utilització d’aparells que alterin els consums previstos de subministraments.
5. Animals de companyia: caldrà comunicar-ho en cada cas al propietari de la casa, i el client es farà responsable de qualsevol incidència, accident o desperfecte que pugui sorgir durant l’estada.
6. No està permesa la introducció de mobles, equips de so i semblants a la casa així com la realització de qualsevol mena d’obra.
7. No és permesa la utilització de la casa ni del seu entorn paisatgístic per qualsevol mena d’activitat diferent a la pactada. Tampoc es podran realitzar activitats o conductes contràries a la higiene o normal convivència o que atemptin contra l’ordre públic.
8. El propietari no es farà responsable de cap tipus d’objecte personal i/o de valor, ni de vehicle propietat del client, que es pogués trobar a la casa durant l’estada contractada, ni de la seva pèrdua, desaparició o robatori.
9. Paga i senyal: la reserva no serà efectiva fins que el client no hagi efectuat el pagament d’un 25% del preu total de l’estada.
10. Condicions d’anul·lació de la reserva: si un cop confirmada la reserva i feta la paga i senyal, el client decideix anul·lar-la, se li retornarà la paga i senyal segons el següent:
- 100% de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva amb més de 30 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.
- 50% de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva entre els 30 i 15 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.
- No es retornarà cap percentatge de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva amb 15 dies o menys d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.
11. El propietari es reserva el dret d’exigir al client una quantitat monetària d’un 25% del preu total de l’estada en concepte de fiança com a resposta a possibles deterioraments del mobiliari i/o utensilis, instal·lacions, i equipaments de la casa. L’import d’aquesta fiança serà retornada si no existeixen danys.
12. Pagament de l’import de l’estada: en general en el moment d’entrada a la casa o de fer-se efectiva la ocupació de la casa, l’import avançat en concepte de paga i senyal passarà a interpretar-se com a fiança, havent d’abonar en aquest momento l’import total de l’estada.
Un cop finalitzada l’estada, en cas de no existir danys o desperfectes, es retornarà la fiança en el termini de dos dies laborables.
13. Els horaris d’entrada i sortida de la casa seran en cada cas a convenir.

 


 

Temporada baixa

1.190€

 • 2 nits de cap de setmana
 • 15 persones
 • Mes de gener

més info…

Temporada normal

1.350€

 • 2 nits de cap de setmana
 • 15 persones
 • Mes de febrer
 • Mes de març
 • Mes de abril
 • Mes de setembre
 • Mes de octubre
 • Mes de novembre
 • Mes de desembre

més info…

Temporada alta

1.450€

 • 2 nits de cap de setmana
 • 15 persones
 • Mes de maig
 • Mes de juny

més info…

Altres dates

Preu consultar

 • 15 persones
 • Setmana sencera
 • Mes de juliol
 • Mes d’agost
 • Ponts

més info…


 

 

Formulari de contacte

Nom

Cognoms

Població

Telèfon

Email

Comentaris/Consultes


Acceptació de la política de privacitat.

Introduiu els caràcters de sota per comprovar que no sou SPAM.

captcha

 

Capacitat: 15 persones. 6 habitacions dobles amb bany 1 habitació triple amb bany Sistema de calefacció Rentadora i rentaplats Televisió, DVD i Minicadena Llar de foc i barbacoa Sala de jocs Piscina interior i exterior