El Molí de Canellas

 

Casa rural al Berguedà, concretament ubicada al municipi de Sagàs.

L’antiga casa del Molí de Canellas data ja d’abans del segle XVIII. Es troba situada al peu de la riera de Biure i a raser d’una bonica pollancreda. L’any 2000 va ser totalment reformada i equipada amb totes les comoditats actuals disposant d’una gran zona enjardinada amb piscina privada, porxo, barbacoa… per poder gaudir de l’entorn rural al Berguedà.

Capacitat: 14 persones.
Registre establiment turisme rural PCC-000206

MÉS DE 20 ANYS FENT AGROTURISME
 

 

El Molí de Canellas disposa de cinc habitacions de matrimoni i una habitació amb quatre llits individuals que comparteixen tres banys complets i un lavabo.

Les habitacions estan equipades amb matalassos d’alta gama de mides 1,50 x 2,00 m als llits de matrimoni i de 0,90 x 2,00 m els de l’habitació quàdruple. En totes elles hi trobareu els llençols, els nòrdics i les tovalloles de bany individuals.

Als banys també hi trobareu l’assecador de cabell i amenities.

 

 

A la planta baixa i al nivell del jardí, la casa el Molí de Canellas disposa d’una àmplia sala d’estar-menjador-cuina, aquesta darrera amb els electrodomèstics i utensilis necessaris (vitroceràmica, nevera, congelador, forn, microones, torradora, cafetera expresso, tetera…).

Dins la mateixa casa del Molí de Canellas, a la planta inferior trobareu la sala de jocs, on la taula de ping-pong i el futbolí conviuen amb l’antiga maquinària del vell molí.

A l’exterior, una gran zona enjardinada amb la piscina de 4 x 8 m de grandària i profunditat mínima de 0,80 m i màxima de 1,60 m davant del porxo amb la barbacoa us faran gaudir d’una bona costellada amb carn del Berguedà, sens dubte!

Per altra banda, amb preu a concretar us podem oferir servei de càtering o de menjar, concertant prèviament a l’estada, els àpats i els menús.

 

 
Enmig de la comarca del Berguedà i al peu de la riera de Biure es troba abraçada d’una bonica pollancreda la casa rural el Molí de Canellas.

Si hi veniu a l’hivern trobareu el blanc del glaç i la gelada, a voltes la neu que enfarina el paisatge. Si hi veniu a la primavera el verd combinat amb les flors de la ginesta, la farigola i el romaní no us faran sentir indiferents.

A l’estiu trobareu el groc intens del camp a punt de sega, i a la tardor el marró i el taronja del bosc on surten els primers bolets.

Tot aquests paisatges acompanyats amb la silenciosa companyia de les vaques que pasturen ben aprop i s’acosten a la riera per apagar la set.
 


Veure el Molí de Canellas en un mapa més gran
 

Per arribar a la casa del Molí de canellas la millor opció és mitjançant vehicle propi o de lloguer. Agafant la carretera C-16/E-9 de Manresa al Túnel del Cadí sortir a la sortida número 86 de Gironella Sud i dirigir-se cap a l’interior del poble de GIRONELLA tot passant per la barriada de Cal Bassacs. A l’entrada del poble de Gironella i a mà dreta s’ha d’agafar el trencall que hi ha abans del Bar Arsenal i que porta a la zona esportiva. Travessant el pont del riu i fent una curva cap a la dreta estareu a la recta de les piscines (C/AVINGUDA DELS PAÏSSOS CATALANS) i a la segona cruïlla que us quedarà a l’esquerra l’agafarem fins al final del carrer per posteriorment girar cap a la dreta fins a trovar el cartell que ens indiqui direcció a LA GUÀRDIA després d’una curva molt pronunciada cap a l’esquerra. Una vegada hem agafat la carretera direcció a la Guàrdia i a uns 2km trobarem a mà dreta el trencall amb indicador que ens portarà a la casa del Molí de Canellas, també senyalitzada.

 


 
En el moment de realitzar la reserva es facilitarà el nom i el telèfon de contacte de la persona que efectua la reserva. S’haurà de fer una paga i senyal del 25% del total de la reserva i la resta s’abonarà un cop a la casa.

En les estades d’una setmana o més, l’hora d’entrada serà a partir de les 17:00h i la sortida a les 10:00h.

CONDICIONS GENERALS I NORMATIVA DE LLOGUER I ÚS DE LES CASES RURALS: CASAMIRA, EL MOLÍ DE CANELLAS I LA SERRETA

Les següents normes i condicions s’hauran de respectar en tots els seus punts des del moment en que s’efectua la reserva, a l’entrada a la casa, mentre s’esdevé l’estada i fins a la sortida de la casa en qüestió. En cas contrari el propietari de la casa es reserva el dret de cancel·lar d’immediat la reserva o estada a la casa, i la seva conseqüent desocupació immediata, sense retorn d’import monetari sota cap concepte.

1. No està permès l’allotjament a un nombre de persones major a la capacitat màxima de la casa. Caldrà detallar exactament el nombre d’adults, nens i menors de 2 anys que s’allotjaran a la casa durant els dies d’estada acordats, en el moment de formalitzar la reserva.
2. Es disposa de bressols amb la finalitat de pernoctar-hi els menors de 2 anys d’edat. La seva instal·lació tindrà caràcter gratuït.
3. La casa disposa de cuina totalment equipada, llençols i tovalloles de bany. No s’inclouen les tovalloles de piscina.
4. Els consums d’aigua, electricitat i calefacció estan inclosos en el preu total de l’estada, i per tant no és permesa la utilització d’aparells que alterin els consums previstos de subministraments.
5. Animals de companyia: caldrà comunicar-ho en cada cas al propietari de la casa, i el client es farà responsable de qualsevol incidència, accident o desperfecte que pugui sorgir durant l’estada.
6. No està permesa la introducció de mobles, equips de so i semblants a la casa així com la realització de qualsevol mena d’obra.
7. No és permesa la utilització de la casa ni del seu entorn paisatgístic per qualsevol mena d’activitat diferent a la pactada. Tampoc es podran realitzar activitats o conductes contràries a la higiene o normal convivència o que atemptin contra l’ordre públic.
8. El propietari no es farà responsable de cap tipus d’objecte personal i/o de valor, ni de vehicle propietat del client, que es pogués trobar a la casa durant l’estada contractada, ni de la seva pèrdua, desaparició o robatori.
9. Paga i senyal: la reserva no serà efectiva fins que el client no hagi efectuat el pagament d’un 25% del preu total de l’estada.
10. Condicions d’anul·lació de la reserva: si un cop confirmada la reserva i feta la paga i senyal, el client decideix anul·lar-la, se li retornarà la paga i senyal segons el següent:
- 100% de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva amb més de 30 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.
- 50% de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva entre els 30 i 15 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.
- No es retornarà cap percentatge de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva amb 15 dies o menys d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.
11. El propietari es reserva el dret d’exigir al client una quantitat monetària d’un 25% del preu total de l’estada en concepte de fiança com a resposta a possibles deterioraments del mobiliari i/o utensilis, instal·lacions, i equipaments de la casa. L’import d’aquesta fiança serà retornada si no existeixen danys.
12. Pagament de l’import de l’estada: en general en el moment d’entrada a la casa o de fer-se efectiva la ocupació de la casa, l’import avançat en concepte de paga i senyal passarà a interpretar-se com a fiança, havent d’abonar en aquest momento l’import total de l’estada.
Un cop finalitzada l’estada, en cas de no existir danys o desperfectes, es retornarà la fiança en el termini de dos dies laborables.
13. Els horaris d’entrada i sortida de la casa seran en cada cas a convenir.

 

Temporada baixa

690€

 • 2 nits de cap de setmana
 • 14 persones
 • Mes de gener

més info…

Temporada normal

790€

 • 2 nits de cap de setmana
 • 14 persones
 • Mes de febrer
 • Mes de març
 • Mes de abril
 • Mes de setembre
 • Mes de octubre
 • Mes de novembre
 • Mes de desembre

més info…

Temporada alta

950€

 • 2 nits de cap de setmana
 • 14 persones
 • Mes de maig
 • Mes de juny

més info…

Altres dates

Preu consultar

 • 14 persones
 • Setmana sencera
 • Mes de juliol
 • Mes d’agost
 • Ponts

més info…


 

 

Formulari de contacte

Nom

Cognoms

Població

Telèfon

Email

Comentaris/Consultes


Acceptació de la política de privacitat.

Introduiu els caràcters de sota per comprovar que no sou SPAM.

captcha

 

Capacitat: 14 persones. 5 habitacions dobles 1 habitació quàdruple3 banys i 1 aseo Sistema de calefacció Rentadora i rentaplats Televisió, DVD i Minicadena Llar de foc i barbacoa Sala de jocs Piscina interior i exterior