Casamira

Casamira ofereix l’encant d’una casa rural gran datada del s. XVIII, ara totalment reformada amb una amplia zona enjardinada, piscina privada i barbacoa per gaudir del turisme rural al Berguedà.
Capacitat: 15 persones
Registre establiment de turisme rural PCC-000122

MÉS DE 20 ANYS FENT AGROTURISME

Casamira disposa de cinc habitacions de matrimoni amb bany privat ,i dues habitacions dobles i una habitació individual que comparteixen un bany.

Les habitacions estan equipades amb matalassos d’alta gama de mides 1,50 x 2,00 m els llits de matrimoni i de 0,90 x 2,00 m els llits individuals, i trobareu els llençols i els nòrdics.

Als banys hi trobareu les tovalloles de bany, els assecadors de cabell i amenities.

 

A planta de jardí la casa disposa d’una amplia sala d’estar-menjador-cuina, aquesta darrera amb els electrodomèstics i utensilis necessaris (vitroceràmica, nevera, congelador, forn, microones, torradora, cafetera …). També al seu interior, la casa rural Casamira ofereix als seus clients una sala de jocs amb futbolí i piscina interior climatitzada (temperatura de l’aigua de 28 a 29ºC) amb accés des de el sala d’estar-menjador-cuina, així com una segona sala d’estar situada a l’antic celler amb una altra TV i sofàs per poder-se esbargir amb la lectura, descansant o amb llargues tertúlies amb el grup.

A l’exterior, casa rural Casamira disposa d’una amplia zona enjardinada amb piscina privada de 4 x 8 m i profunditat mínima de 1,00 m i màxima de 1,80 m, d’una terrassa exterior amb mobiliari de jardí i del porxo amb la barbacoa per poder coure una bona carn del Berguedà.

Per altra banda, amb preu a concretar els podem oferir serveis de càtering o de menjar concertant prèviament a l’estada els àpats i menús.

Enmig de la comarca del Berguedà i envoltada de camps de conreu i zona de bosc trobareu la casa Casamira, on el paisatge es vesteix de diferent color segons l’època de l’any en que vingueu. Si veniu a l’hivern trobareu el blanc del glaç, la gelada o a vegades la neu, si veniu a la primavera gaudireu d’una tonalitat de verds combinats amb les flors del paisatge, i si veniu a l’estiu el groc intens del mar d’espigues us enamorarà! Però no ens deixem els marrons i taronges del bosc de caducifolis a la tardor, arribant en temps de bolets i castanyes.


Veure Casamira en un mapa més gran

 

Per arribar a Casamira la millor opció és mitjançant vehicle propi o de lloguer. Agafant la carretera C-16/E-9 de Manresa al Túnel del Cadí sortir a la sortida número 86 de Gironella Sud i dirigir-se cap a l’interior del poble de GIRONELLA tot passant per la barriada de Cal Bassacs. A l’entrada del poble de Gironella i a mà dreta s’ha d’agafar el trencall que hi ha abans del Bar Arsenal i que porta a la zona esportiva. Travessant el pont del riu i fent una curva cap a la dreta estareu a la recta de les piscines (C/AVINGUDA DELS PAÏSSOS CATALANS) i a la segona cruïlla que us quedarà a l’esquerra l’agafarem fins al final del carrer per posteriorment girar cap a la dreta fins a trovar el cartell que ens indiqui direcció a LA GUÀRDIA després d’una curva molt pronunciada cap a l’esquerra. Una vegada hem agafat la carretera direcció a la Guàrdia i a uns 2km trobarem a mà dreta el trencall amb indicador que ens portarà a la casa de Casamira, també senyalitzada.

En el moment de realitzar la reserva es facilitarà el nom i el telèfon de contacte de la persona que efectua la reserva. S’haurà de fer una paga i senyal del 25% del total de la reserva i la resta s’abonarà un cop a la casa.

En les estades d’una setmana o més, l’hora d’entrada serà a partir de les 17:00h i la sortida a les 10:00h.

CONDICIONS GENERALS I NORMATIVA DE LLOGUER I ÚS DE LES CASES RURALS: CASAMIRA, EL MOLÍ DE CANELLAS I LA SERRETA

Les següents normes i condicions s’hauran de respectar en tots els seus punts des del moment en que s’efectua la reserva, a l’entrada a la casa, mentre s’esdevé l’estada i fins a la sortida de la casa en qüestió. En cas contrari el propietari de la casa es reserva el dret de cancel·lar d’immediat la reserva o estada a la casa, i la seva conseqüent desocupació immediata, sense retorn d’import monetari sota cap concepte.

1. No està permès l’allotjament a un nombre de persones major a la capacitat màxima de la casa. Caldrà detallar exactament el nombre d’adults, nens i menors de 2 anys que s’allotjaran a la casa durant els dies d’estada acordats, en el moment de formalitzar la reserva.
2. Es disposa de bressols amb la finalitat de pernoctar-hi els menors de 2 anys d’edat. La seva instal·lació tindrà caràcter gratuït.
3. La casa disposa de cuina totalment equipada, llençols i tovalloles de bany. No s’inclouen les tovalloles de piscina.
4. Els consums d’aigua, electricitat i calefacció estan inclosos en el preu total de l’estada, i per tant no és permesa la utilització d’aparells que alterin els consums previstos de subministraments.
5. Animals de companyia: caldrà comunicar-ho en cada cas al propietari de la casa, i el client es farà responsable de qualsevol incidència, accident o desperfecte que pugui sorgir durant l’estada.
6. No està permesa la introducció de mobles, equips de so i semblants a la casa així com la realització de qualsevol mena d’obra.
7. No és permesa la utilització de la casa ni del seu entorn paisatgístic per qualsevol mena d’activitat diferent a la pactada. Tampoc es podran realitzar activitats o conductes contràries a la higiene o normal convivència o que atemptin contra l’ordre públic.
8. El propietari no es farà responsable de cap tipus d’objecte personal i/o de valor, ni de vehicle propietat del client, que es pogués trobar a la casa durant l’estada contractada, ni de la seva pèrdua, desaparició o robatori.
9. Paga i senyal: la reserva no serà efectiva fins que el client no hagi efectuat el pagament d’un 25% del preu total de l’estada.
10. Condicions d’anul·lació de la reserva: si un cop confirmada la reserva i feta la paga i senyal, el client decideix anul·lar-la, se li retornarà la paga i senyal segons el següent:
- 100% de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva amb més de 30 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.
- 50% de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva entre els 30 i 15 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.
- No es retornarà cap percentatge de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva amb 15 dies o menys d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.
11. El propietari es reserva el dret d’exigir al client una quantitat monetària d’un 25% del preu total de l’estada en concepte de fiança com a resposta a possibles deterioraments del mobiliari i/o utensilis, instal·lacions, i equipaments de la casa. L’import d’aquesta fiança serà retornada si no existeixen danys.
12. Pagament de l’import de l’estada: en general en el moment d’entrada a la casa o de fer-se efectiva la ocupació de la casa, l’import avançat en concepte de paga i senyal passarà a interpretar-se com a fiança, havent d’abonar en aquest momento l’import total de l’estada.
Un cop finalitzada l’estada, en cas de no existir danys o desperfectes, es retornarà la fiança en el termini de dos dies laborables.
13. Els horaris d’entrada i sortida de la casa seran en cada cas a convenir.

Temporada baixa

1.190€

 • 2 nits de cap de setmana
 • 17 persones
 • Mes de gener

més info…

Temporada normal

1.350€

 • 2 nits de cap de setmana
 • 17 persones
 • Mes de febrer
 • Mes de març
 • Mes de abril
 • Mes de setembre
 • Mes de octubre
 • Mes de novembre
 • Mes de desembre

més info…

Temporada alta

1.450€

 • 2 nits de cap de setmana
 • 17 persones
 • Mes de maig
 • Mes de juny

més info…

Altres dates

Preu consultar

 • 17 persones
 • Setmana sencera
 • Mes de juliol
 • Mes d’agost
 • Ponts

més info…

Formulari de contacte

Nom

Cognoms

Població

Telèfon

Email

Comentaris/Consultes


Acceptació de la política de privacitat.

Introduiu els caràcters de sota per comprovar que no sou SPAM.

captcha

Capacitat: 15 persones. 5 habitacions dobles amb bany 2 habitacions dobles 1 habitació per individual 2 banys Sistema de calefacció Rentadora i rentaplats Televisió, DVD i Minicadena Llar de foc i barbacoa Sala de jocs Piscina interior i exterior